Новинки лютого: 6 серіалів, які варто почати дивитися цього місяця

tribes-of-europa-netflix
Фото: Всвіті

Лютий — це коли всі новорічні свята вже позаду, а до весняного тепла ще далеко. Вулиці засипало снігом, тож вечори комфортніше проводити вдома.

Чудовим компаньйоном з домашніх посиденьок може стати цікавий серіал. Та, якщо ви вже все найцікавіше з класики бачили, Всвіті приготували для вас 6 серіальних новинок, серед яких буде що обрати:

Вулиця Світлячків, прем’єра 3 лютого (Firefly Lane, 2021)

Мінісеріал на 10 серій від Netflix. Це екранізація однойменного роману, де розповідається про дружбу двох подруг, зовсім не схожих між собою ні поведінкою, ні життєвим досвідом. Триває ця дружба ще зі школи, ось уже 30 років. Тема дружби і вірності в серіалі розкривається досить глибоко, тож є ризик захопитися і передивитися одразу весь серіал за вихідні.

Супермен та Лоїс, прем’єра 2021 (Superman & Lois, 2021)

Ще один короткий серіал на 13 серій. Цього разу, за мотивами коміксів. В цій історії Кларк Кент та його обраниця втомилися від битв зі злом, порятунку світу та ось цього от всього. Вони вирішили одружитися, осісти та завести дітей. Так і живуть всією родиною на старій фермі названих батьків колишнього Супермена. Але, як ми вже здогадуємося, спокійним їхнє життя залишатиметься недовго.

Джині та Джорджія, прем’єра 24 лютого (Ginny & Georgia, 2021)

Знову серіал за коміксами, знову всього 10 серій, знову Netflix. Цього разу підліткова історія про 15-річну дівчину та її молоду маму, яка поводить себе також як підліток. Ця мама з двома дітьми, серед яких і Джині, приїздить в інше місто, щоб почати своє життя заново. Але минуле наздоганяє родину і тут, тож так чи інакше, доведеться дорослішати.

Клариса, прем’єра 11 лютого (Clarice, 2021)

Психологічний трилер, від якого будуть в захваті фанати історії про Ганнібала Лектора з фільму Мовчання Ягнят. Події в серіалі відбуваються через рік, а головна героїня — спецагент ФБР Клариса Старлін, яка знову береться розслідувати справи маніяків та серійних вбивць.

Племена Європи, прем’єра 19 лютого (Tribes of Europa, 2021)

Науково-фантастичний серіал про події в майбутній Європі. За сюжетом на вулиці 2074 рік, а Землю охопили різні катаклізми та конфлікти, що привели людство до темного майбутнього. Тепер Європа розділилася на різні племена, що ворогують між собою. Головні герої: 2 брати та 1 сестра, опиняються в центрі цього конфлікту.

Дікінсон, 2 сезон (Dickinson, 2019-2020)

Американський комедійний телевізійний серіал про відому письменницю Емілі Дікінсон. Її підліткові бунтарські роки, перші проби пера та феміністичні погляди, не притаманні тим часам. Другий сезон вже вийшов у грудні минулого року, але зараз нарешті можна подивитися всі серії українською.

Зберігайте собі цей список, аби потім знати, що подивитися ввечері. Відтягувати не варто, адже вже в березні ми зберемо для вас свіжу добірку нових історій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: