У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до розбою

630_360_1485562755-3984
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

За вчинене 28-річному мешканцю Кіровоградської області загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

12  лютого близько 13.30 до поліції надійшло повідомлення від керуючого одного з магазинів, розташованих по вулиці Замарстинівській у Львові, про те, що невідомий чоловік здійснив крадіжку товару.

Коли охорона намагалася затримати зловмисника, він почав погрожувати ножем та втік, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці працювала слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції. Правоохоронці ретельно вивчили записи з камер  відеоспостереження, опитали очевидців та встановили, що до скоєння злочину причетний чоловік віком приблизно 25-30 років, одягнений у чорну куртку з капюшоном та  сірі штани, який втік у напрямку однієї з сусідніх вулиць.

Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції  встановили місцеперебування зловмисника та затримали його. Встановлено, що до скоєння розбою причетний 28-річний мешканець Кіровоградської області.

За фактом слідчі відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За рішенням суду, він поміщений  в ізолятор тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: