На Львівщині із снігового полону рятувальники звільнили 14 автомобілів

дснс6

Упродовж доби 14 лютого підрозділами ГУ ДСНС України у Львівській області було здійснено 24 виїзди щодо моніторингу та для надання допомоги на автодорогах області, відбуксировано 14 автомобілів (4 автомобілі швидкої допомоги, 1 патрульної поліції, 5 великовантажних, 4 легкових), у яких перебувало 34 особи, з них 2 дитини.Врятовано 1 особу.

Упродовж доби, 14 лютого, підрозділами ГУ ДСНС України у Львівській області було здійснено 24 виїзди щодо моніторингу та для надання допомоги на автодорогах області, відбуксировано 14 автомобілів (4 автомобілі швидкої допомоги, 1 патрульної поліції, 5 великовантажних, 4 легкових), у яких перебувало 34 особи, з них 2 дитини.
Врятовано 1 особу.

Про це повідомляють у ДСНС у Львівській області.

Від підрозділів ГУ ДСНС у Львівській області було залучено 23 одиниці спецтехніки та 95 чоловік особового складу.

Загалом з 8 до 15 лютого рятувальниками Львівщини було здійснено 97 виїздів для моніторингу ситуації та надання допомоги на автодорогах області. Всього відбуксировано 126 транспортних засобів у яких перебувало 272 людей, з них 25 дітей.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області закликають громадян за поганих погодних умов, зокрема ожеледиці, водіям транспортних засобів слід бути вкрай уважними та дотримуватися правил дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: