Через нерозчищені дороги на Львівщині був відсутній доїзд до 28 населених пунктів

0335de90d270c9c6305a9be76b434efb

Депутати Львівської обласної ради під час сесії заслухали заслухали інформацію департаменту дорожнього господарства ЛОДА щодо ліквідації наслідків снігопадів.

Як розповів керівник департаменту дорожнього господарства Орест Шуліковський, станом на сьогоднішній ранок через нерозчищені дороги був відсутній доїзд до 28 населених пунктів області. Також, вже третій день діє обмеження руху вантажівок на усіх дорогах місцевого значення, яке було запроваджене у неділю, 14 лютого.

Через стан доріг в області не курсують близько 50% автобусних маршрутів.

Зокрема, як повідомив депутатам в.о. начальника управління транспорту Львівської ОДА Роман Жук, в області не курсують близько 300 із 650 автобусних маршрутів.

Найскладніша ситуація з дорогами у Мостиському, Яворівському напрямках та частково у Жидачівському.

За підсумками цієї інформації, депутати визнали незадовільною роботу ДП «Львівський облавтодор» та звернулися до керівництва ДАК «Автомобільні дороги України» з вимогою розглянути доцільність перебування на посаді директора «Львівоблавтодору» Тараса Ситника.

Депутати також доручили профільному департаменту ЛОДА упродовж двох днів, до 18 лютого, забезпечити розчищення доріг до усіх сіл Львівщини.

Заслухати звіт про виконання доручення депутати планують під час продовження сесії 18 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: