Міські та обласні депутати обмінялися начальниками управлінь комунального майна

84473473ef7d4ca34d14058875d6f04c

Депутати ЛОР під час сесії погодили призначення Сергія Іваха начальником управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

За його призначення проголосували 64 депутати Львівської обласної ради.

Сергій Івах - депутат Львівської міської ради, член політичної партії «Європейська солідарність», голова громадської організації «Громада і справедливість».

На початку лютого цього року кандидатуру Сергія Іваха на посаду начальника управління майном спільної власності ЛОР одноголосно підтримали члени постійної депутатської комісії комунального майна Львівської обласної ради.

У своєму виступі перед депутатами Сергій Івах запевнив, що впровадить прозорі принципи управління майном комунальної власності обласної ради. Основним завданням управління буде проведення моніторингу та аудиту діяльності комунальних підприємств та закладів обласної ради, підвищення рівня ефективності установ.

«Ми проведемо повну інвентаризацію майна комунальних підприємств та приймемо рішення щодо призначення і використання кожного з них. Маємо впровадити прозорі методи управління і раціонально використати наявні в області майнові ресурси», - заявив виступаючи перед депутатами Сергій Івах.

Він наголосив  що категорично проти продажу і зміни призначення будівель медичних закладів.

При цьому Сергій Івах задекларував намір проаналізувати діяльність 180 комунальних підприємств, з яких,за його словами, лише 70 діючі, а решту – існують лише на папері.

«Варто переглянути укладені раніше угоди на оренду майна. Надалі, будь які операції з продажів об’єктів обласної ради повинні відбуватися лише через систему «Прозоро», - заявив Сергій Івах.

Цікаво, що Сергій Івах очолює депутатську комісію комунального майна у Львівській міській раді. Відтак опікуватиметься комунальним майном як міста так і області - у місті як депутат, в області - як чиновник.

Не менш цікавим є те, що начальниця управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Інна Свистун(діяльність якої як депутат ЛМР і голова профільної комісії, покликаний контролювати Сергій Івах), є депутаткою Львівської облради від партії «Самопоміч». При цьому, вона входить до комісії комунального майна ЛОР.

Відтак, обидва депутати та чиновники наглядатимуть за роботою одне одного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: