Молодь Львівщини запрошують взяти участь у Єврошколі-2021

навч молоді

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір студентів та випускників закладів вищої освіти на онлайн-модулі EU Study Days in Ukraine (Єврошколи), які відбудуться у березні-червні 2021 року.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Під час навчання у Єврошколі молодь отримає можливість зустрітися з провідними спікерами: дипломатами й експертами з ЄС та України. Формат навчальних модулів передбачає лекції, дискусії, живе спілкування, що дозволить учасникам значно покращити свої знання щодо Європейського Союзу та його співпраці з Україною.

EU Study Days in Ukraine – освітній проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, започаткований у 2013 році. Мережа випускників налічує вже понад 1400 осіб.

Учасники Єврошколи представлять власні мініпроєкти, спрямовані на просування інтересів громади, ідей європейської інтеграції, комунікацію, запобігання дезінформації тощо. Ці мініпроєкти реалізовуватимуться спільно з представниками Мереж ЄС (євроклубами, інформаційними центрами ЄС, експертами Team Europe Ukraine, випускниками EU Study Days, Erasmus+, College of Europe).

Учасниками Єврошколи-2021 можуть стати студенти та випускники закладів вищої освіти України насамперед з таких спеціальностей: міжнародні відносини; міжнародне та європейське право; європейські студії; міжнародна економіка та торгівля; фінанси; бізнес; політологія; право; філософія; історія; соціологія; культурологія; журналістика.

Крім того, взяти участь можуть студенти і випускники інших економічних або технічних спеціальностей, які цікавляться європейською інтеграцією. Знання англійської мови є обов'язковим. Для участі у відборі потрібно до 23:00 1 березня 2021 року заповнити заявку за посиланням.

Відбір відбуватиметься в два етапи: I етап – відбір за анкетами до 5 березня; II етап – онлайн-тест з метою перевірки знань на європейську тематику, а також (у разі необхідності) онлайн-співбесіда з метою перевірки рівня володіння англійською мовою.

Переможці відбору будуть повідомлені особисто електронною поштою не пізніше 10 березня 2021.

Більше інформації про відбір – на сайті Представництва ЄС в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: