На Львівщині стались пожежі в житловому будинку і господарських будівлях

пожежа788

15 лютого до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Великий Любінь на вул. Львівській (Великолюбінська СелТГ) Львівського району в цегляному житловому будинку.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 15-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Городок та 45-го державного пожежно-рятувального поста с. Великий Любінь, - повідомляють у ДСНС у Львівській області.

Пожежу локалізовано 10:39 та повністю ліквідовано о 11:45. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 100 кв.м., два металопластикових вікна, металопластикові двері, дерев’яні сходи на горище. Врятовано 2 будівлі.

До ліквідації пожежі залучили 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.
Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Також, 16 лютого до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожеж с. Малі Ланки (Бібрська МТГ) Львівського району. Пожежа виникла в дерев’яній цегляній господарській будівлі. До місця виклику виїхали рятувальники 50-го державного пожежно-рятувального поста м. Бібрка. Пожежу повністю ліквідовано о 04:29

Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 64 кв.м., перекриття на площі 32 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. та 3 т сіна, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м.

Врятовано 3 будівлі та 3 свійськх тварини. До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.
Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: