У Львові п'яний водій, позбавлений прав, в'їхав у сніговий замет

дтп патруль

Сьогодні вночі патрульні отримали виклик про те, що на перехресті вулиць Героїв УПА та Боберського позашляховик в'їхав в кучугуру снігу.

Негайно приїхавши на місце події, інспектори побачили автомобіль Kia Sorento, який не міг виїхати зі снігової пастки. За кермом був 49-річний львів'янин, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

В чоловіка патрульні одразу виявили ознаки алкосп'яніння. Вони запитали, чому він сів нетверезим за кермо, а той відповів: «Хотів перепаркувати автомобіль».

Виявилося, що чоловік вже позбавлений посвідчення водія Залізничним районним судом міста Львів від березня минулого року. Тоді його притягнули до відповідальності за керування транспортним засобом в нетверезому стані.

З того часу на порушника неодноразово виносили постанови за їзду будучи позбавленим посвідчення водія.

Цього разу, патрульні склали на керманича протокол (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння вдруге за рік) КУпАП.

Також, патрульні скерували рапорт у відділ поліції для відкриття кримінального провадження (Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: