На Львівщині затримали чоловіка, який жорстоко побив односельчанина

3b66c4d5-7757-4468-967c-cc9b2ac2c126
Фото з місця події, пресслужба Нацполіції Львівщини

Сьогодні поліцейські Львівщини затримали 30-річного зловмисника, який напав з лопатою на свого односельчанина напередодні.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Травмований чоловік з важкими тілесними ушкодженнями перебуває у реанімації.

16 лютого у Стрийське районне управління поліції надійшло повідомлення про чоловіка, госпіталізованого у реанімаційне відділення місцевої лікарні з діагнозом, зокрема «відкрита черепно-мозкова травма, перелом черепа, різані рани голови…».

Правоохоронці встановили особу травмованого – ним виявився 61-річний мешканець одного з сіл району. Також було встановлено, що тілесні ушкодження він отримав близько 19.00 внаслідок конфлікту зі своїм односельчанином віком 30 років. Під час сварки молодший чоловік завдав старшому кількох ударів лопатою по голові.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, інспектори сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: