У Львові анулювали 24 перепустки на в'їзд у центральну частину міста

перепустка

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, через паркування у невстановлених місцях анульовано 24 перепустки на в'їзд у центральну частину міста.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

У мерії наголошують: якщо мешканці, які мають перепустки на в'їзд на пл. Ринок, залишатимуть свої авто у невстановлених місцях, такі перепустки також будуть анульовані.

«Мешканцям, які проживають у центральній частині міста, чи особам, які мають оформлене право власності на помешкання чи приміщення у центрі міста, видають перепустки на право в'їзду. Отримуючи перепустку, мешканцям повідомляють, де саме вони можуть паркувати свої авто. До прикладу, якщо особа живе на вул. Театральній, то вона може паркувати авто на вул. Театральній. Якщо ж мешканець живе на пл. Ринок, то він може паркувати авто на вул. Друкарській та бічних. Тобто на перепустці мешканцю вказують, де саме він може залишати своє авто.

Не можна паркувати машини на пл. Ринок, вул. Шевській, біля Катедри.

З огляду на те, що вулиці були заметені снігом і, очевидно, власники авто не бажали розчистити свої місця для паркування, вони почали ставити машини на пл. Ринок. За такі порушення інспектори з паркування їх штрафували. Розмір штрафу — 255 і 510 грн. Однак це на порушників не вплинуло, тому робоча група, у яку, відповідно до рішення виконавчого комітету, входять представник районної адміністрації, «Муніципальної варти», «Ратуші сервіс», юристи, одноголосно прийняла рішення про анулювання 24 перепусток на в'їзд», — розповів начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

За його словами, перепустки анульовані на один місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: