Чорнобильська зона відчуження отримала офіційні бренд і логотип

чорнобиль

Чорнобильська зона відчуження отримала офіціальний логотип. Його розробляла українська креативна агенція, відомим проєктом якої є брендинг Ukraine Now.

Бренд було представлено 19 лютого у Києві за участю заступника голови Державного агентства України з управління Зоною відчуження Максима Шевчука, першого заступника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Богдана Боруховського та голови Державного агентства розвитку туризму Маряна Олеськіва, - повідомляє Укрінформ.

«Чорнобильська зона є унікальним явищем на нашій планеті і ми повинні трохи змінити основні наративи, які використовуються при її згадуванні. Так, це - зона відчуження. Але це - зона розвитку. Зона збереження і пам'яті, але і зона майбутнього», - зазначив під час презентації Боруховський.

За основу логотипу взято форму поверхні реактора, з якого все почалося.

Це відправна точка існування лого, наче це логотип Чорнобиля’86. І з кожним роком зображення змінюється та поступово зникає. Кінцева точка існування лого – 2064 рік, коли Чорнобильську електростанцію буде повністю виведено з експлуатації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: