У Львові обгороджують місця, де обвалюється сніг і бурулі

бурулі
Фото ілюстративне.

Впродовж ночі та зранку у Львові й на території МТГ працювала 101 одиниця снігоприбиральної техніки. Для посипання доріг та хідників було використано 243 м3 піскосоляної суміші, 9 т реагентів та солі. За ніч із вулиць було вивезено 145 КАМАЗів снігу.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Усі комунальні служби продовжують працювати. Як зазначає заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк, сьогодні робота триватиме також над відкриттям дощоприймачів і зняттям бурульок та снігових нависань з будинків.

«Щойно провела нараду з головами районних адміністрацій. Сьогодні ми працюватимемо над відкриттям дощоприймачів — це дуже важливо. Також у кожному районі створено бригади працівників, які знімають бурулі та снігові нависання з дахів. У Галицькому районі їх найбільше — 8, в інших районах — по 4−5. Але ми повинні розуміти, що це регулярна робота, адже вчора ми, скажімо, зняли бурулі, а вже сьогодні вони з’являються знову. Тож ми регулярно знімаємо нависання та вивозимо сніг. Працює техніка, працюють двірники. Оскільки завтра потепління, то я дала вказівку районним адміністраціям, щоб двірники лише розрихлювали сніг на хідниках, аби він швидше топився, а не скидали на дорогу, адже це утруднює рух транспорту. Також важлива річ — є можливість обвалу снігу з дахів, не лише буруль, — такі місця також обгороджуватимуть. Просимо мешканців бути обережними та обходити їх», — повідомила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

За інформацією синоптиків, за лютий у Львові випало 235% місячної норми снігу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: