До Дня екскурсовода ЛОДА організовує спецпроєкт

_1613900307_613x321.54673839946_3_0_nw
Фото: ЛОДА

З нагоди Всесвітнього дня екскурсовода, який щороку відзначається 21 лютого, управління туризму та курортів Львівської ОДА запрошує представників галузі гостинності, гідів, туроператорів, готельєрів, рестораторів, фермерів, працівників музейних установ, туристично-інформаційних центрів, долучитися до нового проєкту нашого – «Експедиція громад: фокус на туризм як шлях до економічного розвитку».

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Це виїзди в громади для актуалізації туристичної інформації на місцях, для пошуку потенційно цікавих об’єктів для туризму, які б у майбутньому стали новими «туристичними магнітами» Львівщини, для партнерства та покращення сервісів і послуг на місцях.

«Свого часу розповіді про свій край, його популяризація, були справою видатних постатей. Сьогодні ця тематика стала окремою й дуже цікавою професією. Не всі здатні усвідомити складнощі, з якими ви стикаєтесь у своїй роботі. Але всі добре розуміють, що гід, екскурсовод, є обличчям свого міста, свого краю, своєї держави. Бажаю Вам у цей непростий час пандемії, обмеження пересування, знаходити в собі сили для того, щоб не просто залишатися в професії, а знаходити нові ідеї, маршрути, напрямки, й дивувати своїм ентузіазмом Україну і світ», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Перші три маршрут для подорожей: 1. Львів – Стебник – Борислав – Львів 2. Львів – Червоноград – Сілець – Великі Мости – Львів 3. Львів – Стрілки – Бібрка – Лопушна – Суходіл – Волощина – Кологори – Львів Участь у кожній з поїздок може взяти до 40 осіб.

Тури розпочнуться вже 3 березня.

Реєстрація в Google-Form:

для представників туристичної галузі, охочих взяти участь у таких виїздах

для представників громад, бізнесу, ентузіастів, які б хотіли прийняти «Експедиції» у своїй громаді й продемонструвати туристичні цікавинки

Детальнішу інформацію запитуйте в Управлінні туризму та курортів Львівської ОДА через соцмережі або за телефоном 032 2613913.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: