Львівська банбінтоністка — у трійці найкращих на Кубку України

_1613998595_613x321.5737704918_3_0
Фото: пресслужба ЛОДА

Цієї неділі, 21 лютого, у Києві завершився Кубок України з бадмінтону. Участь у ньому взяти 102 спортсмени з з різних українських областей.

Львівщину на змаганнях представляли 7 спортсменів: Крістіна Джангобекова, Олександр Чакалов, Олег Жуцький, Вікторія Полийчук, Данило Мац, Олександр Бурик, Іван Каратник та тренер Оксана Гречанюк, повідомляють у пресслужбі Львівської обласної держадміністрації.

Н«айуспішніше виступила тренерка ДЮСШ №1 міста Львова Крістіна Джангобекова, яка посіла третє місце у жіночий парній категорії. Разом зі спортсменкою з Миколаєва Тетяною Потапенко вони у другому раунді змагань у понад годинному матчі зуміли подолати другу сіяну пару з Харкова Анастасію Прозорову та Валерію Рудакову з рахунком 14:21, 21:19, 21:16. А у не менш напруженому півфіналі поступилися 23:25, 19:21 іншій харківській парі Поліні Бугровій і Владиславі Лісній. В одиночній категорії Крістіна увійшла до вісімки кращих бадмінтоністок України», - сказано в повідомленні.

Надзвичайно видовищну та майстерну гру продемонстрував також вихованець ДЮСШ №1, магістрант Львівського державного університету імені І.Боберського Олександр Чакалов, який перемігши у двох іграх кваліфікації, у першому раунді основного туру здолав сіяного під 3/4 номером дніпровського спортсмена Сергія Дона 26:24, 21:12 та, на жаль, у 1/8 фіналу у рівній боротьбі поступився ще одному дніпровцю Івану Дружченкові 23:25, 21:19, 21:23, котрий фінально потрапив до четвірки кращих.

На рівні 1/8 фіналу зупинилися також юна перспективна бадмінтоністка ДЮСШ №1 Вікторія Полийчук в одиночній і парній категоріях та тренер Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної  школи Олег Жуцький у змішаній парній категорії.

Готувались до відповідального старту спортсмени Львівщини на бадмінтонних кортам «Команчеро» в умовах відмінної якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: