У восьмій лікарні Львова встановлять обладнання за 100 мільйонів гривень (фото)

IMG_6880

У 8-мій клінічній лікарні Львова, що на вулиці Навроцького, 23, тривають ремонтні роботи кабінетів, де невдовзі встановлять сучасне обладнання, придбане за кошти мерії та держави.

У 8-ій клінічній лікарні Львова, що на вулиці Навроцького, 23, тривають ремонтні роботи кабінетів, де невдовзі встановлять сучасне обладнання, придбане за кошти мерії та держави.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

За словами мера Львова Андрія Садового, у нинішньому році в медзаклад інвестують 100 мільйонів гривень. Це орієнтовно 50 мільйонів бюджету розвитку міста, а також стільки ж – з держбюджету.

Міський голова Львова каже, що з 15 березня у лікарні мають бути готові до прийому пацієнтів на КТ. Однак пояснює, все залежить від тендерних процедур, які ведуться Міністерством охорони здоров'я, тому цей процес може дещо затягнутись.

«Вартість КТ – 24 мільони. Ми взяли його в лізинг. Ангіограф коштує 30 мільйонів і МРТ – 35 мільйонів», – додав Садовий.

 

«Також ми сьогодні побачили приміщення під ангіограф - це інвестиція держави. І також ми визначили приміщення, де буде нове МРТ», – зазначив Садовий.

В.о керівника 8-ї міської клінічної лікарні Львова Василь Трунквальтер розповів, що на території медзакладу тривають масштабні ремонтні роботи, а у приміщені під КТ залишилось лише постелити підлогу та провести електропостачання.

«Також почалися роботи з капітального ремонту приміщень під МРТ. По КТ фактично роботи вже завершені, залишилось підключити апарат і застелити підлогу. КТ ми маємо увімкнути до 15 березня включно. Це 64-зрізовий КТ — одне із кращих обладнань за потужністю у місті», - пояснює Трунквальтер.

Завдяки новому обладнанню пацієнти отримають якіснішу медичну допомогу. Зокрема тут лікуватимуть інсульти, інфаркти міокарда, надаватимуть реабілітаційні послуги, а також лікуватимуть за хірургічним і терапевтичним пакетами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: