На Львівщині чоловіка підозрюють у ножовому пораненні

львівська поліція

На Самбірщині слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який поранив ножем свого гостя. За скоєне 62-річному мешканцю Самбірського району загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

22 лютого вночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку в одному з сіл Самбірського району був поранений чоловік.
На місці події правоохоронці виявили чоловіка з ножовим пораненням. У подальшому медики діагностували у нього, зокрема, «проникаюче поранення в області грудної клітини».

Особу пораненого встановлено – ним виявився 36-річний місцевий мешканець. Також поліцейські встановили, що близько другої години ночі між 62-річним господарем будинку та його гостем виник конфлікт, під час якого старший завдав молодшому удару ножем, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: