У Львові водії автобусів пропонували патрульним хабар

автобуси5

22 лютого, близько 15-ї години, патрульні 3 батальйону зупинили на вулиці Городоцькій маршрутний транспортний засіб за порушення водієм ПДР.


Під час перевірки документів виявилося, що у 43-річного чоловіка нема страхового полісу та обов'язкового технічного контролю транспортного засобу, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Під час розгляду адміністративної справи водій запропонував поліцейським 500 гривень. Чоловік не хотів аби патрульні виносили на нього постанову (Керування транспортним засобом у необхідних документів).

Порушника попередили про кримінальну відповідальність і викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Ще одного водія автобуса зупинили на перехресті вулиць Городоцька — Виговського. Він проїхав на забороняючий сигнал світлофора.

Під час оформлення адмінматеріалу 63-річний львів'янин підійшов до службового автомобіля і кинув в салон 400 гривень. На місце події викликали слідчо-оперативну того ж відділу поліції.

Обидва порушники отримали свої постанови і тепер їм загрожує відповідальність (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: