26-річний дрогобичанин зарізав чоловіка просто неба

154570605_5646291938744498_4618255566812952049_n
Фото з місця події, пресслужба Нацполіції Львівщини

На Львівщині поліцейські оперативно розшукали убивцю 48-річного мешканця Дрогобича. Тепер зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції області.

Зазначається, що 24 лютого о 22.15 до оперативників надійшло повідомлення про те, що у подвір’ї одного з багатоквартирних будинків на вулиці Шевченка у Дрогобичі було виявлене закривавлене тіло чоловіка без ознак життя. Тіло чоловіка, з ножовими пораненнями в області шиї та спини, виявили перехожі на вулиці.

Загиблий — 48-річний житель райцентру, який мешкав неподалік. Як встановили правоохоронці, до скоєння вбивства причетний 26-річний житель Дрогобича. Він завдав загиблому кількох ударів ножем під час конфлікту.

«За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», - сказано в повідомленні.

Досудове розслідування триває, призначені експертизи, правоохоронці встановлюють усі обставини скоєння злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: