Львівський органний зал запрошує на «Пори року» Петра Чайковського

зал

В останній день зими Львівський органний зал запрошує львів'ян відчути себе героями казки «12 місяців»: 28 лютого о 19.00 год один з кращих піаністів Львова Андрій Макаревич виконає фортепіанний цикл «Пори року» Петра Чайковського.

В останній день зими Львівський органний зал запрошує львів'ян відчути себе героями казки «12 місяців»: 28 лютого о 19.00 год один з кращих піаністів Львова Андрій Макаревич виконає фортепіанний цикл «Пори року» Петра Чайковського, - пишуть у пресслужбі ЛМР.

Цикл «Пори року» багатий своїм неприхованим мелодизмом і є своєрідним щоденником композитора, який зберіг дорогі серцю спогади, зустрічі та картини природи. Кожна п'єса має назву та невеликий епіграф із творчості відомих зарубіжних поетів.

«В «Порах року» є трохи простіші та трохи складніші для виконання частини. Геній Чайковського проявився у тому, що навіть у таких мініатюрах можна знайти дуже багато цікавого як для не професійного музиканта, так і для зрілого піаніста», — зазначає соліст Органного залу Андрій Макаревич.

Цей цикл соліст виконає вперше, тож не пропустіть нагоди побувати на прем'єрі.

Більше інформації завжди доступно на комунікаційних каналах:

Офіційний сайт Львівського Органного Залу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: