У Львові жінка пограбувала місцеву мешканку

пограбування5

Для встановлення місцеперебування підозрюваної було оголошено спецоперацію «Перехоплення», - повідомляють у поліції Львівської області.

50-річну львів’янку, яка заволоділа грошима потерпілої у сумі 300 доларів США, було оперативно розшукано та затримано.

24 лютого, близько 14.30, до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що на проспекті Червоної Калини, неподалік пункту обміну валюти, невідомі особи пограбували її матір, після чого сіли в автомобіль «ВАЗ» та втекли.

Негайно на території Львова та області було оголошено спецоперацію «Перехоплення» - орієнтування на транспортний засіб та прикмети осіб, причетних до злочину, отримали всі підрозділи поліції Львівщини. До розшуку були залучені оперативники карного розшуку, співробітники Управління кримінального аналізу та інших служб поліції Львівщини, а також Управління патрульної поліції.

Невдовзі співробітники ситуаційного центру поліції Львівщини, вивчивши відео з камер спостереження, встановили, що розшукуваний автомобіль рухається по вулиці Варшавській, де патрульні поліцейські зупинили його та викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°2 Львівського районного управління поліції. Особи зловмисників, причетних до грабежу - пасажирки, 50-річної львів’янки, та водія, її 27-річного сина, - встановлено.

Правоохоронці також встановили, що зловмисниця запропонувала потерпілій обміняти гроші за вигідним курсом. Натомість, віддавши їй сувенірні купюри, вихопила з рук 300 доларів США, сіла в автомобіль «ВАЗ» та зникла з місця події.

Речові докази (грошові кошти у сумі 300 доларів США) у неї вилучено.
Зловмисницю затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Сьогодні, 25 лютого, правоохоронці повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваній, – до чотирьох років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: