Присадки в моторне мастило: навіщо вони потрібні

155284520_198152508728873_9153024449597939875_n

Олива для двигуна відіграє важливу роль, позаяк забезпечує змащування всіх рухливих деталей мотора, покриваючи їх такою собі захисною плівкою.

Це дозволяє значно знизити знос комплектуючих та зменшити тертя, відтак забезпечує оптимальну роботу двигуна упродовж тривалого часу.

Окрім того, досвідчені та обізнані автовласники використовують і присадки в масло – це досить важливий препарат, котрий значно покращує експлуатаційні властивості мастила. На жаль, декотрі водії, а особливо новачки, нехтують цим питанням, можливо, з тої причини, що не до кінця розуміють, що додаткові добавки в моторну оливу значно посилюють її робочу ефективність.

Переваги використання присадок у мастило 

Переваги додавання присадок в моторне мастило важко переоцінити. Це надзвичайно важливий та потрібний елемент. Щоб виокремити очевидні “плюси” добавок в масло, розділимо їх на умовні групи, де кожна відіграє свою унікальну роль:

  • Перша група присадок. Засоби цієї групи очищають деталі та канали від всіляких відкладень, у т.ч. смолистих. Крім того, дані препарати попереджають накопичення побічних продуктів в місцях найбільшого нагріву силового агрегату;
  • Друга група – це присадки, що використовують опісля капітального ремонту двигуна. Вони допомагають покращити обкатку ДВЗ шляхом підвищення змащувальних властивостей використовуваної моторної оливи;
  • Третя група присадок призначення для додавання до низькоякісних моторних мастил, що дозволяє значно покращити робочі властивості мастильних матеріалів, а відтак продовжити роботу силового агрегату;
  • Четверта група добавок створена спеціально для того, аби відновити робочий стан найбільш пошкоджених вузлів двигуна, збільшуючи їх ресурс до капітального ремонту.

Як бачимо, залежно від функціонального призначення, присадки є досить важливими добавками, котрі: по-перше, значно збільшують експлуатаційні можливості мотора, а по-друге, покращують робочі властивості оливи, що використовується. До того ж використання добавок сприяє зменшенню розходу мастила, попереджає його перерозхід (при значних пошкодженнях циліндро-поршневої групи), а також відчутно знижує рівень шуму двигуна.

Купуємо якісні присадки на сайті автосервісу OILER 

Якщо ви потребуєте сучасні присадки для моторної оливи з оптимальним співвідношенням «ціна -якість», широкий асортимент таких препаратів представлений в інтернет-магазині oiler.uа з доставкою по всій Україні. Крім того, придбати подібні товари можна безпосередньо на станціях техобслуговування компанії. Варто також відзначити, що на всі присадки для масла поширюється гарантія.

У разі виникнення запитань на сайті можна скористатися інструментом зворотного зв’язку – працівники радо нададуть необхідну інформацію та допоможуть підібрати оптимальний варіант присадки.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: