На Львівщині водій напідпитку пропонував поліцейським хабар

155482895_5672554032784955_2825815502587091950_n
Фото з місця події, ГУ НП у Львівській області.

У одному із сіл на Львівщині нетверезий 65-річний водій хотів дати хабар поліцейським, щоби уникнути відповідальності.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції області, відкрито кримінальне провадження.

Зазначається, що 27 лютого о 20.20 у селі Тартаків, під час відпрацювання території обслуговування, поліцейські зупинили автомобіль «Фольксваген Шаран», водій якого порушив вимоги Правил дорожнього руху.

«Під час встановлення обставин, поліцейські виявили у водія - 65-річного місцевого мешканця ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти тест на вміст алкоголю у крові чоловік відмовився, натомість запропонував поліцейським хабар за непритягнення його до відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. На зауваження про неприпустимість таких дій та кримінальну відповідальність, передбачену за це законодавством, чоловік не реагував», - сказано в повідомленні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: