На вихідних у Львові знову розгорнуть TLUM & KRAM

IMG_8585-630x420
Фото з архіву редакції.

Містян запрошують на традиційний львівський блошиний ринок TLUM & KRAM.

Містян запрошують на традиційний львівський блошиний ринок TLUM & KRAM.

Подія відбудеться 6−7 березня. Цього разу — на території LEM Station, - передають у мерії.

Першу подію 2021 року символічно назвали «Пробудження». Карантин став для багатьох приводом переосмислити свої гардероби та простори, де проводять багато часу, кажуть організаторки. У цьому TLUM & KRAM допоможе і відвідувачам блошиного ринку, і його учасникам.

Цього разу 60 продавців і продавчинь привезуть крам з різних куточків України та світу. Серед учасників також львів'яни та львів'янки, які у форматі гаражного розпродажу даватимуть нове життя своїм речам.

У окремі дні можна буде придбати різний крам.

6 березня продаватимуть скло, кераміку, прикраси, свічки, книги, сумки, солодощі і чай, музичні інструменти, вітраж, блокноти, гравюри та ікони від локальних майстрів та підприємців.

7 березня — вінтажні та антикварні столові прибори, сервізи, вази, підсвічники, текстильні вироби та інші предмети інтер'єру. Традиційно буде чимало гуцульських товарів, а також колоритний крам з Європи.

Подія відбудеться з дотриманням усіх протиепідеміологічних норм.

Розгорнуть блошинний ринок у приміщеннях LEM Station, на вулиці Дмитра Вітовського, 57. У суботу-неділю можна буде завітати туди з 10.00 до 18.00 години.

Реєстраційна форма для охочих взяти участь: linktr.ee/tlumkram.

Вхід — 40 гривень. Для дітей до 12 років, людей з інвалідністю, осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, вагітних та іменинників вхід безкоштовний.

TLUM & KRAM — львівський блошиний ринок. Заснований у жовтні 2019 року. Організаторки сповідують свідоме споживання, плекання спадщини, вважають, що варто об'єднуватись і розвивати локальне підприємництво.

Контактні особи для ЗМІ: Катерина Ковалюк, 0503776192; Кристина Червінська, 0934160939.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: