У Львові біля школи хотіли вкрасти дитину

вкрали

Вранці вівторка, 2 березня, на вул. Шафарика невідомий чоловік намагався викрасти 6-річну дитину.

Про це йдеться на сайті ZAXID.NET.

Мама з донькою саме заходили на територію школи №82, коли до них почав чіплятися незнайомий чоловік, він спробував вирвати дитину з маминих рук, але йому це не вдалося. Чоловік втік, а мама першокласниці одразу викликала поліцію. Цю інформацію підтвердили свідки події та адміністрація школи. У поліції розповіли, що їх викликали на місце, але цей випадок не коментують до з'ясування всіх обставин.

«Це було якраз перед уроками, перед входом на територію школи. Раніше ми цього чоловіка тут не бачили, можливо, він якийсь неадекватний», – розповів завуч школи Тарас Качур, наголосивши, що раніше таких випадків ніколи не траплялося, а в школі є охорона.

Станом на 13:00 слідчі ще були на місці та опитували свідків. У пресслужбі поліції відмовилися сказати чи вони вже затримали чоловіка, який намагався викрасти дитину.

Вчителі та адміністрація школи відтепер просять батьків особисто приводити та забирати дітей зі школи. Дівчинка, яку намагались викрасти, таки пішла на уроки, зі школи її забрав батько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: