У Львові власників тварин закликають прибирати за чотирилапими

собаки коти

Львів'ян закликають продемонструвати культуру прибирання за тваринами. Зокрема, у суботу, 6 березня, за ініціативою радниці міського голови Ірини Оршак, у парку ім. І. Франка відбудеться акція «Я — відповідальний господар», до якої запрошують долучитись усіх охочих, - пишуть у пресслужбі ЛМР.

Також відділ промоції міста став ініціатором розробки макетів та розміщення соціальної реклами «Прибираймо за своїми улюбленцями», яку планують поширити на конструкціях зовнішньої реклами по Львову.

«Тема прибирання за своїми улюбленцями в парках, на вулицях, майданчиках чи доріжках на сьогодні у Львові є дуже актуальна. Ми знаємо, що є різні способи донести інформацію до господарів тварин, тому пропонуємо один з них, візуально-естетичний, який нагадує про важливість такого догляду за своїми тваринами для тих, хто забуває про це. І з великою повагою ставимось до тих, хто свідомо ставиться до цього питання, прибирає і показує приклад власної відповідальності!», — зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Тетяна Хабібрахманова.

Нагадаємо, що обов’язок господарів прибирати за своїми домашніми тваринами передбачений:

— Ухвалою ЛМР № 6225 від 23.01.2020 «Про затвердження Правил утримання і поводження з домашніми тваринами у м. Львові»

— Ухвалою ЛМР № 376 від 21.04.2011 «Про Правила благоустрою м. Львова»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: