Стали відомі деталі пограбування Центру допомоги ветеранам АТО «Фенікс»

156277597_1947546198734445_4911487981906893786_n

Керівник Центру допомоги ветеранам АТО «Фенікс» Андрій Посікіра розповів про деталі пограбування центру, факт якого був виявлений сьогодні, 4 березня. Він розповів, що пограбувавння випадково виявив його знайомий ветеран. 

Керівник Центру допомоги ветеранам АТО «Фенікс» Андрій Посікіра розповів про деталі пограбування центру, факт якого був виявлений сьогодні, 4 березня. Він розповів, що злочин випадково виявив його знайомий ветеран.

«Ветеран побачив, що на місці згорілого центру «Фенікс» працюють якісь люди. В той момент, коли на місце приїхали мої знайомі, вони побачили чоловіків, що закривали наше згоріле приміщення. Один представився новим працівником технічної служби лікарні Андрієм. Коли я вже приїхав сюди, то ми виявили, що тут були демонтовані 4 металопластикових дверей, вивезли лічильники води з гідромасажної кімнати», – розповідає Посікіра.

На місце події викликали наряд поліції, написали заяву про крадіжку.

Андрій Посікіра зауважив, що коли спілкувався із заступником технічної частини лікарні, то він ухилявся від відповіді, але сказав, що ніби працівники лікарні хотіли забрати двері, щоб їх інші не вкрали.

«З літа це приміщення передали з балансу лікарні на баланс міста, а саме на Львівський центр учасника бойових дій, що на Пекарській, 41. Вони (працівники лікарні – ред.) не мали права розпоряджатись нашим майном, самовільно поміняли замки на дверях, як ми виявили, і по суті займались демонтажем нашого майна. Зараз правоохоронці відкриють справу і будуть з'ясовувати. Керівництво лікарні наразі з нами не дуже хоче спілкуватись, посилаючись на те, що дуже зайняті», - підсумував Андрій Посікіра.

Нагадаємо, торік 17 квітня, у Страсну п’ятницю, у Львові загорілося приміщення Центру допомоги ветеранам АТО «Фенікс». Центр розташований на території Львівської обласної психіатричної лікарні. Пожежа знищила понад 100 квадратних метрів даху будівлі.

До підпалу Центр також декілька разів було пограбовано.

Під час роботи «Феніксу», його відвідували військові і їх рідні, яким була необхідна психологічна підтримка і допомога. Депресії, суїцидальні настрої, агресія, алкоголізм, не вміння повернутися у соціум – все це наслідки війни. там військовим допомагали долати такі труднощі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: