У Львівському палаці мистецтв покажуть виставку абстрактного мистецтва

виставка78

Відвідувачів Львівського палацу мистецтв запрошують на персональну виставку живопису «АПОКРИФ» Пластичні трансформації львівського художника Ігоря Івасіва.

Відвідувачів Львівського палацу мистецтв запрошують на персональну виставку живопису «АПОКРИФ» Пластичні трансформації львівського художника Ігоря Івасіва, - пишуть у пресслужбі ЛОДА.

«Над картинами для цієї експозиції я працював понад два роки. Мої роботи у жанрі абстракціонізму, вони експресивного характеру. Я обрав собі такий напрямок, оскільки він не обмежує художника, не створює якихось рамок для творчості. Це дає можливість вільно обирати форми, кольори, графіку тощо»,- розповів Ігор Івасів.

За його словами, в межах експозиції буде представлено приблизно 20 робіт.

«Володіючи віртуозною технікою живописання в річищі абстрактного експресіонізму, Ігор Івасів реалізує багатий творчий потенціал і закріплює свій індивідуальний естетичний маніфест. Його «Апокриф» переростає рамки одного жанру і набуває статусу величавої живописної симфонії, зарядженої потугою мистця внести власні культурно-антропологічні судження в репрезентацію Епохи з її колізіями, парафразами вселенських утопій та апокаліптичними пересторогами»,- зазначив проректор з наукової роботи Львівської національної академії мистецтв, професор Роман Яців.

Відкриття виставки відбудеться 5 березня о 16:00 год у Львівському палаці мистецтв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: