В Україні з'явився новий розподіл областей за зонами

маски6

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило оновлений карантинний список регіонів. У «червоній» зоні залишаються три області, ще дев'ять - у «помаранчевій».Про це свідчать дані МОЗ.

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило оновлений карантинний список регіонів. У «червоній» зоні залишаються три області, ще дев'ять - у «помаранчевій».
Про це свідчать дані МОЗ.

Так, станом на 4 березня в «червоній» зоні знаходяться Житомирська, Івано-Франківська та Чернівецька області. «Помаранчевими» є Вінницька, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська та Тернопільська області.

Решта 13 регіонів - «жовті»: Київ, Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області.

При цьому в більшості регіонів продовжується зростання госпіталізацій. Найбільш проблемна ситуація за цим показником спостерігається в Івано-Франківській (цей показник становить 140,5 на 100 тисяч населення при нормі 60), Вінниччини (103,4), Чернівецькій (93,7), Закарпатській (90,8), Житомирській (79,2) та Миколаївській (65,7) областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: