На Кульпарківській зведуть житловий будинок, в якому обіцяють влаштувати школу

zytl2

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатоповерхового житлового будинку на вулиці Кульпарківській.  

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатоповерхового житлового будинку на вулиці Кульпарківській.

Зокрема виконком видав ТзОВ «Тібет» та ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» містобудівні обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку (будинку під літерою «В» на генплані) з вбудованою автостоянкою, громадськими приміщеннями на вул. Кульпарківській, 96.

Йдеться про будівництво однієї із секцій другої черги будівництва великого житлового комплексу.

Під час попереднього засідання виконкому начальниця міського управління освіти ЛМР Зоряна Довганик висловили зауваження, що у мікрорайоні бракуватиме місць у школах.

«У підсумку зустрічі із забудовником було напрацьоване рішення, що в останній черзі будівництва комплексу буде передбачена громадська забудова, а не житлова, і буде запропоновано мінімум 300 кв. м для освітньої функції. З точки зору планування шкільної функції, є найбільш адаптована сторона, яка відповідно матиме вихід в загальний громадський простір, де будуть передбачені відповідні функції, важливі у тому числі для проведення уроків фізкультури», - розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Як додав заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко, розглядається можливість облаштування у цьому приміщенні філії школи «Світанок».

Будинок зведуть на п'яти земельних ділянках, площею 0,2047 га, 0,1187 га, 0,1474 га, 0,0826 га та 0,0191 га, які перебувають в комунальній власності і призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Земельні ділянки належать до зони Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови (9-16 поверхів) відповідно до детального плану території у межах вул. Кульпарківської, вул. Садової, вул. С. Петлюри, вул. Любінської, залізничної колії.

Гранична висота забудови встановлена на рівні 34 м. Максимальний відсоток забудови земельної ділянки – 17%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: