На Львівщині відремонтують пришкільний інтернат і їдальню

славське

У Славську ремонтують приміщення пришкільного інтернату, в якому має бути їдальня і гуртожиток для діток з сусідніх сіл. 

У Славську розпочали ремонт приміщення пришкільного інтернату, в якому має бути їдальня і гуртожиток для діток з сусідніх сіл.

Про це повідомляють на сторінці у соцмережі Славської селищної ради.

«У лютому цього року розпочали ремонт внутрішнього приміщення пришкільного інтернату Славського ЗЗСО. На першому поверсі відбувається ремонт їдальні, там планують встановити сучасне обладнання, створити комфортні умови для дітей. На другому поверсі триває ремонт гуртожитку, у якому проживають учні з сусідніх сіл, які навчаються у Славському ЗЗСО.

«Насправді ці приміщення були у поганому стані – старий ремонт, стіни, що обсипалися, вікна, які вже давно зовсім не утримували тепла. Ремонт планувався вже давно, однак затягнувся процес виготовлення документації, - розповідає провідний спеціаліст відділу капітального будівництва Дмитро Дудко. – Розпочали ремонтні роботи на початку лютого, розуміли, що це викличе незадоволення батьків, але інших варіантів ми не бачили, оскільки так чи інакше за 3 місяці літніх канікул ми б не встигли повністю відремонтувати».

У вже оновленій їдальні з вересня цього року планують розпочати харчування школярів за меню Євгена Клопотенка, який спільно з представниками МОЗ розробив його для учні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: