Скільки земельних ділянок від початку року зареєстрували кадастрові реєстратори Львівщини

5cf12dcf9adfcdb0187a45803496cfc2_M
Фото ілюстративне.

Упродовж 2021 року державними кадастровими реєстраторами територіальних підрозділів ГУ Держгеокадастру у Львівській області зареєстровано 19873 земельні ділянки в Національній кадастровій системі.

Про це повідомили в ГУ Держгеокадастру Львівщини.

Відзначимо, що майже всі заяви надійшли за допомогою онлайн-сервісів Держгеокадастру.

«Робота з наповнення баз даних Держгеокадастру здійснюється нашими працівниками безперервно. Процес отримання громадянами послуг Держгеокадастру здійснюється на належному рівні, зокрема в режимі доступу та користування електронними сервісами та послугами Держгеокадастру», – зазначає начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Загалом 2021 року до територіальних органів Держгеокадастру у Львівській області надійшло понад 32 тис. заяв про надання адмінпослуг з ведення Державного земельного кадастру. Фахівці Держгеокадастру опрацювали понад 29 тис. заяв, або 93% від їх загальної кількості.

Окрім цього, однією з найпопулярніших послуг залишається видача витягу із Державного земельного кадастру. Загалом по області, цього року, опрацьовано понад 7,5 тис. (7555) заяв про видачу таких витягів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: