Євробачення-2021 відбудеться офлайн, однак зі значними обмеженнями

євробачення
Фото ілюстративне

Музичний конкурс Євробачення 2021 має відбутися у травні нинішнього року у Роттердамі.

До зали можуть потрапити лише 500 журналістів. Ще тисяча медійників будуть у спеціальному онлайн-пресцентрі. Про те, чи допускатимуть глядачів на репетицій та концерт, стане відомо пізніше, - пише NZL media.

Торік Євробачення скасували вперше в історії конкурсу. Щоб він відбувся цьогоріч, організатори планують сценарій, який буде безпечним для учасників та делегатів країн.

Усі виконавці виступатимуть наживо. Однак кількість людей у делегаціях країн-учасниць скорочуватимуть. Організатори зазначають, що усім учасникам варто бути на карантині 5 днів до вильоту до Нідерландів, а також здати тест на коронавірус за 72 години до вильоту. У Роттердамі усі делегації мають жити у готелях. Вони не мають виходити на вулицю, окрім поїздок на фестиваль.

Євробачення 2020 року не відбулося через пандемію коронавірусу. Жоден з варіантів проведення конкурсу був неможливим через жорсткі карантинні обмеження. Гурт Go_A, який мав представляти Україну, братиме участь у конкурсі 2021 року. Тут можна послухати пісню «Шум», з якою він виступатиме.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: