5 нових серіалів, які не можна пропустити в березні

66116f41beeb478a88930e80c7ac-copy
Фото: Всвіті

Навесні пора більше гуляти на природі, змінити вовняний светр і пуховик на легке пальто, скоро й велосипед перестане припадати пилюкою.

Але вечори в березні ще прохолодні. Тож зігрітись після активного дня можна вдома з чашечкою чаю і новим серіалом. Перший місяць весни порадує такими прем’єрами:

1. Уламки, прем’єра 1 березня (Debris, 2021)

Паранормальні явища, зміни в поведінці людей, загадкові смерті, літаючі предмети. Що могло спричинити ці події по різних куточках планети? Спецагенти Браян Беневенті і Філона Джонс об’єднались, щоб розплутати містичну справу.

Серіал у дусі розслідувань Малдера та Скаллі з “Секретних матеріалів”. Загадкові інопланетні уламки прийшли, щоб змінити наш світ, чи вдасться детективам розгадати їх таємницю?

2. Єдиний, прем’єра 19 березня (The One, 2021)

Новий серіал “Netflix” покаже картинку одного з варіантів майбутнього. Стартап за допомогою програми підбирає партнера по ДНК. Підбір казкової “половинки” алгоритмом, гарантія любові — люди не змогли втриматись перед такими обіцянками. На фоні останніх наукових відкриттів ідея серіалу здається дуже реальною. Для чого витрачати час на “неідеальну” половинку?

Однак, насправді історія доводить нам важливість власного вибору. Щастя неможливе без вибору свого життя та кохання. І алгоритмам це ніколи не зрозуміти.

3. Сокіл та Зимовий солдат, прем’єра 19 березня (Falcon & Winter Soldier, 2021)

Фанати Marvel дочекались продовження фільму “Месники: Фінал”. Що сталось після передачі щита Капітана Америки? Чи впораються супергерої з продовженням місії Кепа? Серіал розповість про долю Сокола й Зимового солдата, їх спільну боротьбу проти лиходіїв та непрості внутрішні протистояння. Розкриються сюжетні лінії, розпочаті в попередніх фільмах. Варто чекати і на появу нових героїв, які засвітилися в трейлері серіалу.

4. Предки: 2 сезон, прем’єра 22 березня (Breeders, 2020-2021)

Продовження комедійного серіалу про батьківство за участі Мартіна Фрімана. У першому сезоні Пол та Еммі переживали перші “радощі” батьківства з зовсім маленькими дітками. Тепер діти підросли, але проблем у вихованні виявилось ще більше.

Головні герої намагаються знайти баланс між вихованням трьох дітей, роботою, захопленнями, спілкуванням з рідними. Життя в сім’ї непросте, але захоплююче. А з комедійних випадків можна скласти цілий серіал, що і реалізували автори! Варто подивитися, якщо ви любите сарказм, чорний гумор, історії звичайного життя без прикрас.

5. Порушники, прем’єра 26 березня (The Irregulars, 2021)

T.I._MS_27.02.20_2869.RAF

Знову-таки новинка від “Netflix”. Звичні декорації: Лондон, Бейкер-Стріт, Темза, дивовижні історії розкриття злочинів. Але тепер в центрі подій не Шерлок Холмс і доктор Ватсон. За сюжетом книги Конан-Дойля, інформаторами Шерлока Холмса були звичайні діти-безхатьки. В серіалі ці підлітки виходять на перший план. Творці картини висувають неймовірну теорію. Може, саме діти-безхатьки насправді розкривали усі справи, а Холмс просто присвоїв собі досягнення?

Зберігайте собі новинки зі статті з датами виходу, аби не пропустити. Бо що може бути гіршим, як побачити спойлери до очікуваних стрічок?

Джерело: Всвіті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: