Львівські патрульні затримали чоловіка з краденими із готелю речами

158443252_2592498424385247_6514713112077521522_n
Фото: патрульна поліція

Вчора, близько 23-ї години, патрульні 3 батальйону помітили підозрілу особу на вулиці Шевченка. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці і ніс у руках великі речі: тумбочку без шухляд, журнальний столик та маленький холодильник.

Екіпаж зупинився аби встановити особу та походження речей, повідомляють у поліції.

33-річний мешканець Червоноградаського району плутався в поясненнях. Громадянин сказав, що взяв ці речі на пошті, але показати, яка з них працює до такої години не зміг, згодом сказав, що купив їх в інтернеті і т.д.

У базі даних патрульні встановили, що чоловік неодноразово притягався і судимий за крадіжки. Інспектори вирішили перевірити один із готелів неподалік, чи бува не звідти ці речі.

Адміністратор готелю підтвердила, що виявлений чоловік справді проживає у них. Разом з нею поліцейські прослідкували у номер і виявили на ліжку шухляди та відсутність тумбочки. Решта речей теж, з цього готелю.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°4 Львівського районного управління поліції. Після проведення усіх необхідних слідчих дій, речі вилучили, а громадянина доставили у відділок поліції для подальшого встановлення обставин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: