У ЗСУ зареєстровано 49 летальний випадок від COVID-19

voennyie
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

У Збройних Силах України тривають планові заходи щодо недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Станом на 7 березня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 1269 осіб, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

Всього за час пандемії одужало 16 218 осіб. На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебуває 344 особи.

Нажаль у Збройних Силах України зареєстровано 49 летальний випадок від ускладнень викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19.
Працівник ЗС України перебував на стаціонарному лікуванні у Вінницькій обласній інфекційній лікарні. Позитивний ПЛР тест від 16.02.2021р. Не зважаючи на проведену терапію стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали.

За минулу добу зареєстровано 63 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 17 осіб.

Від початку вакцинальної кампанії у Збройних Силах України 2376 осіб отримали 1 дозу вакцини. З них 488 військових медиків. За минулу добу проти COVID-19 щеплено 704 особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: