Львів’янин, який стріляв у перехожого, вчинив самогубство

чоловік4

34-річний житель Одеси, у якого медики виявили чотири вогнепальних рани, перебуває у реанімації.

7 березня близько 21.40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій у Львові невідомий зловмисник кілька разів вистрелив у чоловіка, який саме вийшов з кафе, після чого втік з місця події.

За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника, який стріляв в одесита - ним виявився 53-річний львів’янин, - повідомляють у поліції Львівської області.

Його тіло з вогнепальним пораненням голови правоохоронці виявили за місцем проживання - повернувшись додому, чоловік вчинив самогубство.

Зброю, з якої були здійснені постріли, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Окрім того, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство».
Проводиться розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: