У Залізничному районі Львова побилась група підлітків, травмовано двоє неповнолітніх

ніж
Фото ілюстративне, взяте з відкритих джерел

Цієї неділі, 7 березня у Львові відбулась бійка між підлітками, у ході якої, ймовірно, один із неповнолітніх отримав ножові поранення.

Як повідомляють у пресслужбі Нацполіції Львівщини, кілька неповнолітніх близько 20.15 години на вулиці Любінській, що у Залізничному районі міста, вчинили бійку, в результаті чого двоє львів'ян були травмовані. Усі підлітки — львів'яни.

«На місці події правоохоронці виявили підлітків віком від 15 до 17 років, усі – мешканці Львова. Двоє учасників бійки з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані. В одного з них, п’ятнадцятирічного, медики діагностували, зокрема, перелом та множинні забої тіла, в іншого, сімнадцятирічного, ножові поранення. Також поліцейські вилучили з місця події ніж, яким могли бути спричинені тілесні ушкодження неповнолітньому – його скерували на експертне дослідження», - йдеться у повідомленні.

У поліції додають, що за фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: