Як на Львівщині можуть вакцинуватись публічні та громадські діячі

вакцинац3
Фото (ілюстративне), з відкритих джерел.

На Львівщині громадські діячі та публічні особи мають змогу швидше вакцинуватись проти коронавірусу. Для цього їм необхідно заповнити онлайн-анкету. Відтак, такі особи можуть претендувати на щеплення залишками доз вакцини.

Про це повідомили в департаменті охорони здоров'я обласної державної адміністрації.

Зареєструватись на вакцинацію можна тут.

У запропонованій анкеті треба вказати свої дані і розповісти, в чому полягає діяльність як публічного або громадського діяча.

За словами очільника департаменту Ореста Чемериса, на Львівщині хочуть максимально знизити ризики невикористання доз вакцин

« Один флакон розрахований на кілька доз. Для нас важливо, щоб не пропала жодна з них. Пропонуємо заповняти анкети публічним особам, бо вони можуть допомогти популяризувати вакцинацію серед населення. Однак якщо ви не вважаєте себе громадським лідером чи публічною людиною, все одно реєструйтеся і чекайте на запрошення на вакцинацію», - розповів він.

У департаменті також зазначають, що станом на 9 березня на Львівщині першою дозою вакцини проти COVID-19 щеплено 850 осіб, а резервні списки охочих вакцинуватися на залишкові дози формують у зв’язку з затвердженням Наказу МОЗ «Про внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: