У Сокалі визначать найспортивнішу сім'ю області

спортмайд
Фото: з архіву (ілюстративне)

Цими вихідними у Сокалі у межах Комплексних Ігор Львівщини відбудеться обласний фестиваль «Мама, тато,  я – спортивна сім’я».

Як пояснюють в управління фізичної культури та спорту обласної держадміністрації, це фінальний етап обласних змагань, а переможці матимуть можливість представити Львівщину на національному фестивалі.

Участь в обласному етапі братимуть команди, що стали переможцями на рівні громад. Кожна команда складається з батька, матері та дитини 9-10 років. У центрі «Спорт для всіх» наголошують, що позмагатись можуть також сім’ї, що виховують дітей з інвалідністю. На них чекає адаптована програма фестивалю.

Аби вибороти кубок та медалі, командам слід подолати 5 естафет. Найспортивніші сім’ї визначатимуть за сумарною кількістю очок, набраних в естафетах.

Нагадаємо, Комплексні Ігри Львівщини – це наймасштабніший спортивно-оздоровчий проєкт серед збірних команд громад області. Загалом у межах Ігор заплановані змагання з 16 видів програми. Вони відбуватимуться у різних куточках Львівщини впродовж року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: