На Донбасі чотири порушили «тишу» і поранили військового

voennyie
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

У четвер 11 березня, збройні формування Російської Федерації чотири рази обстріляли українські позиції на Донбасі, один боєць поранений. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» недалеко від населеного пункту Харчовик противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, поблизу Талаківки - зі стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських захисників неподалік Новозванівки, яка знаходиться в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Окупанти використовували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.
Унаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Стан його здоров'я - задовільний.

Українські військові дали адекватну відповідь. Метою дій окупантів, як і в попередні дні, було провокування Збройних сил України на відкриття вогню у відповідь і подальшого звинувачення в обстріл населених пунктів та об'єктів цивільної інфраструктури тимчасово окупованих територій.

Російські найманці здійснили низку провокацій у районі населених пунктів Золоте 4 і Новозванівка Луганської області. Бойовики створили штучну напруженість навколо ділянки розведення «Золоте». Там російсько-окупаційні війська другий місяць поспіль проводять роботи невизначеного характеру, про що систематично повідомляється у звітах ОБСЄ СММ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: