Львівські патрульні провели нараду з вчителями щодо булінгу

патпол
Фото: Патрульна поліція

Інспектори відділу зв'язків з громадськістю патрульної поліції Львівської області зустрілися з педагогами однієї із шкіл Львова і провели роз'яснювальну роботу щодо булінгу.

Дали поради, як з цим явищем боротися, повідомляють у патрульній поліції.

А також, нагадали їм, що за ст.173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) КУпАП несуть відповідальність не лише діти, а й дорослі. Передбачена відповідальність: накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин.

Що ж таке булінг? Булінг (цькування), тобто діяння учасників освітнього процесу, які полягають у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, у тому числі із застосуванням засобів електронних комунікацій, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи або такою особою стосовно інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого могла бути чи була заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’ю потерпілого.

Вчителі радо співпрацюють з нашими шкільними офіцерами поліції, адже зацікавлені у безпечному та здоровому середовищі для учнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: