Боксер Усик приїхав до Унівської Лаври

усик 4

Боксер Олександр Усик відвідав монахів Святоуспенської Унівської Лаври. 

Боксер Олександр Усик відвідав монахів Свято-успенської Унівської Лаври, що на Львівщині.

Про це йдеться на сторінці у соцмережі Фейсбук Святоуспенської Унівської Лаври.

«Нині зранку Унівську Лавру відвідав знаменитий, професійний український боксер Олександр Усик. Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі (версії WBO (2016—2019), WBC (2018—2019), IBF (2018—2019), WBA (Super) (2018—2019), The Ring (2018 — 2019), олімпійський чемпіон (2012), чемпіон світу (2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України. Під цими титулами та спортивними досягненнями ти зустрічаєш просту, скромну, доступну, відкриту, глибоко віруючу людину, яка вміє вдало пожартувати.

В рамках приватного візиту Олександр помолився разом з ігуменом Лаври ієромонахом Йоною в Успенському храмі, відвідали музей старовинних ікон в обителі, попили цілющої водиці з джерела, за розмовою при каві спортсмен поділився досвідом свого духовного життя, досвідом як поєднює своє спортивне життя зі щоденним життям вірного християнина», - зазначано в дописі.

У коментарях читачі пишуть, що їм дивно бачити Усика у стінах Унівської лаври. Зокрема декого обурює, що він молився «до московського Онуфрія, а тепер до нашої церкви попер. Невже він так швидко прозрів?», - пишуть користувачі у соцмережі.

Нагадаємо, Олександр Усик - чемпіон світу у першій важкій вазі, олімпійський чемпіон Лондона (2012). Відомий своїми проросійськими поглядами. Зокрема Усик ніколи не вживав фразу «Крим - це Україна», знімався у пропагандистському фільмі РПЦ, виступав проти декомунізації, називав українців і росіян «одним народом».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: