5 мільйонів гривень з обласного бюджету Львівщини піде на потенційні інновації

IMG_8250

Депутати Львівської обласної ради в рішили виділити 5 мільйонів гривень на Програму сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку Львівщини на 2021 – 2025 роки.

Депутати Львівської обласної ради вирішили виділити 5 мільйонів гривень на Програму сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку Львівщини на 2021 – 2025 роки.

«Це пілотний проєкт, будемо його реалізовувати», - заявив голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Юрій Раделицький.

Основними завданнями Програми є налагодження тісної співпраці між підприємствами і наукою Львівщини, сприяння науково-технологічним та інноваційним дослідженням, співфінансування впровадження інноваційних проєктів та розробок для регіонального розвитку.

Мета Програми – стимулювання розроблення інновацій, створення інноваційної платформи для співпраці та налагодження взаємовигідних економічних відносин між суб’єктами підприємництва та науковими установами для впровадження інновацій, стимулювання інвестицій у модернізацію та технічне переоснащення промислового виробництва, створення нових високотехнологічних підприємств, започаткування співпраці наукових установ із територіальними громадами регіону.

Співфінансування впровадження інноваційних проєктів у рамках Програми здійснюватиметься на умовах конкурсного відбору.

Учасниками Програми можуть бути заклади вищої освіти, науково-дослідні установи, підприємства та їх асоціації у Львівської області.

На реалізацію Програми у 2021 році скерують з обласного бюджету – 5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: