Львівська облрада виділила на обласні програми понад півтора мільярди

IMG_8241

У 2021 році на реалізацію обласних програм скерують 1,46 мільярди гривень. Депутати Львівської обласної ради погодили фінансовий ресурс для реалізації обласних цільових програм - 1,46 млрд грн.

У 2021 році на реалізацію обласних програм скерують 1,46 мільярди гривень.
Депутати Львівської обласної ради погодили фінансовий ресурс для реалізації обласних цільових програм - 1,46 млрд грн.

«Нагадаю, у 2020 році обсяг фінансування програм за рахунок коштів обласного бюджету з урахуванням змін становив 1,42 млрд грн. Сподіваюся на реалізацію усіх наших планів цього року шляхом виконання всіх показників обласного бюджету», - пояснив голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку ЛОР Володимир Квурт.

Відтак депутати, проголосувавши за внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2021 рік, збільшили видаткову частину обласного бюджету за рахунок  перехідних залишків субвенцій з державного бюджету – 440 млн грн, вільних залишків станом на початок року – 120,8 млн грн, залишків субвенції з місцевих бюджетів – 12 млн грн, надходження коштів від відчуження майна обласної комунальної власності – 126,7 млн грн та іншого.

Цим рішенням обласна рада остаточно розподілила видатки за обласними цільовими програмами і дала старт до реалізації усіх 27 обласних цільових програм.

Крім того, депутати додатково скерували фінансовий ресурс, зокрема для комплексної програми розвитку культури Львівщини – 1 млн грн., комплексної програми підтримки галузі охорони здоров'я  Львівської області – 15,8  млн грн., комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області – 3,3 млн грн, комплексної програми надання житлових кредитів окремим категоріям громадян у Львівській області – 573 тис грн. На Програму капітального будівництва передбачено 129,5 млн грн

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: