Львівську облраду знову пікетували

IMG_8202

Львівську облраду,де сьогодні відбувається сесія пікетували представник  Нацкорпусу та Бродівського лісгоспу.

Львівську облраду, де сьогодні відбувається сесія, пікетували представник  Нацкорпусу та Бродівського лісгоспу.

Нацкорпус закликав депутатів вжити заходів щодо блокування на Львівщині бізнесу представників ОПЗЖ Віктора Медведчука та Тараса Козака.

Своєю чергою працівники «ДП Бродівський лісгосп» протестували проти планів об’єднати їх з Золочівським лісгоспом.

«На Бродівщині це останнє державне підприємство, яке змогло вистояти у важкі часи, дати собі раду, яке сплачує значні податки, дає робочі місця людям. Тому ідея його оптимізації є неприпустимою», - заявила депутатка облради Ірина Сех.

Водночас, як пояснив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, про ліквідацію підприємства та робочих місць не йдеться.

Натомість, є плани щодо укрупнення лісогосподарських підприємств.

«На сьогодні Бродівський  лісгосп показує дуже високий рівень переробки деревини.  Торік підприємство освоїло понад 44 тис.кубометрів деревини та випустило продукції на суму 72 млн.грн. Відтак, дохід склав понад 126 млн.грн, тоді як у Золочівського підприємства  - трохи більше 49 млн.грн», - розповів Анатолій Дейнека.

Він додав, що зараз розглядається проєкт укрупнення лісгоспів з тим, щоб у кожному новому районі було лише одне таке підприємство.

«Можливо хтось з директорів втратить роботу. Але принципово, жоден рядовий працівник не має втратити роботу. Як тільки буде щось напрацьовано, я піду до трудового  колективу і будемо спілкуватися», - заявив Анатолій Дейнека.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: