На Львівщині визначили перелік доріг, які ремонтуватимуть коштом обласного бюджету

IMG_8233

Депутати Львівської обласної ради на сьогоднішньому засіданні затвердила переліки доріг, які ремонтуватимуть у 2021 році за кошти обласного бюджету.

У межах реалізації Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 —2025 роки на це в обласному бюджеті передбачено 200 млн грн.

Йдеться про будівництво, реконструкцію, ремонти та утримання доріг загального користування місцевого значення (в сумі 51,4 млн грн), доріг комунальної власності за умови співфінансування з місцевих бюджетів (в сумі 33,3 млн грн), обслуговування системи відеоспостереження на  автомобільних дорогах загального користування, проведення робіт з освітлення пішохідних переходів та аварійно небезпечних ділянок, влаштування світлофорних об’єктів, облаштування місць здійснення габаритно-вагового контролю. Також передбачено фінансовий ресурс - 13,6 млн грн на співфінансування проєктів міжнародної технічної допомоги.

Слід додати, що зараз на ремонт та утримання доріг в межах програми скерують близько 100 млн грн., решту коштів залишаться нерозподіленим залишком обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: