У ЛОДА розказали про готовність Львівського перинатального центру

перинат ц

Будівельна готовність другої черги Львівського перинатального центру – 98%. Про це повідомили під час наради заступників голови Львівської ОДА.

Будівельна готовність другої черги Львівського перинатального центру – 98%. Про це повідомили під час наради заступників голови Львівської ОДА, - повідляють у пресслужбі.

Реконструкцію другої черги перинатального центру розпочали у 2018 році. Загальна кошторисна вартість реконструкції центру - понад 336 мільйонів гривень.

«Новий корпус передбачає відкриття відділення патології вагітності, на сьогодні є одне відділення у А3 корпусі, але там обмежена кількість ліжок. Після відкриття переїдемо на більшу площу, де буде можливість комфортного перебування пацієнта в одномісних та двомісних палатах. Також відкриємо оперативну гінекологію для жінок, які мають проблеми з порушення репродуктивного здоров’я, з доброякісними захворюваннями матки та додатків. Пацієнти зможуть вирішувати ці питання комплексно у центрі, зараз такої можливості немає. Третє приміщення – це спеціалізоване консультативно-діагностичне відділення з жіночою консультацією. Пацієнти матимуть можливість планувати вагітність, вирішувати проблеми чи порушення репродуктивного здоров’я, ставати на облік,  завершувати вагітність і народжувати здорових дітей. Тобто це забезпечить повний комплекс надання медичної допомоги у межах перинатального центру», – зазначила директор закладу Марія Малачинська.

За підсумками наради, виконавцям робіт надали конкретні дедлайни щодо усунення проблемних моментів та завершення усіх робіт на об’єкті.

Нагадаємо, обласний перинатальний центр є одним з основних медичних закладів охорони здоров’я матері та дитини у Львівській області. Зокрема, тут надають кваліфіковану медичної допомоги жінкам із загрозою переривання вагітності та передчасними пологами.

У лютому в центрі  народилося 366 дітей- 179 дівчаток та 187 хлопчиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: