Вбивці таксиста у Дрогобичі повідомили про підозру

вбивця дрогобич

Як попередньо встановили правоохоронці, злочин був скоєний з особистих мотивів. Зловмисника, 59-річного уродженця Дрогобича, який тривалий час проживав за кордоном, оперативники кримінальної поліції затримали дорогою на вокзал – він мав намір виїхати за межі України.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Нагадаємо, 9 березня на оперативну лінію 102 з повідомленням про зникнення свого 63-річного чоловіка, який працював водієм таксі, звернулась 58-річна мешканка Дрогобича. За словами заявниці, напередодні близько 16.00 він виїхав з дому на власному автомобілі «Пежо Експерт» і з того часу зв'язок з ним був втрачений.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, оголосили чоловіка у розшук і 10 березня, під час відпрацювання, виявили його тіло з ознаками насильницької смерті в автомобілі на території міського кладовища у Дрогобичі. Як в подальшому встановили медики, смерть чоловіка настала внаслідок ножових поранень.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції Дрогобицького районного відділу поліції та їх колеги - оперативники Управлінь карного розшуку і кримінального аналізу поліції Львівщини, а також співробітники інших служб територіального підрозділу поліції та поліції Львівщини.

Правоохоронці провели комплекс спільних оперативно-розшукових заходів, під час яких проводили, зокрема, подворові обходи, опитування мешканців та вивчали записи камер відеоспостереження. Встановлено, що до скоєння вбивства причений 59-річний уродженець Дрогобича, який тривалий час проживав за кордоном та мав іноземне громадянство.

Поліцейські затримали його дорогою на вокзал – він мав намір виїхати за межі України. Також встановлено, що злочин був скоєний з особистих мотивів.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: