Лазерна епіляція: переваги методики

161905714_1731906926970095_5818073842594312595_n

Зараз існує чимало способів позбутися волосяного покриву практично на будь-якій частині тіла, однак останнім часом особливої популярності здобула саме лазерна епіляція – це сучасна методика, котра, якщо порівнювати з іншими аналогами, має низку важливих переваг.

Варто відзначити, що лазерна епіляція https://www.laserhouse.com.ua/lviv користується популярністю однаково, як у жінок, так і в чоловіків, позаяк дозволяє вирішити проблему небажаної «рослинності»:

  • На обличчі та під пахвами;
  • На руках і ногах;
  • На грудях та в області бікіні тощо.

Як працює методика? Все просто! Лазер впливає на спеціальний волосяний пігмент – меланін, котрий під дією світлового потоку нагрівається, а тоді руйнується. Упродовж двох тижнів волосинки випадають, а нові не ростуть.

Ключові плюси лазерної епіляції

В першу чергу слід вказати, що дана методика видалення волосяного покриву є практично безболісною, а тому під час процедури клієнт не відчуває дискомфорту та інших неприємностей. Якщо ж і виникають якість мінімальні больові відчуття, можна скористатися анестезією.

Серед інших переваг виокремимо наступні:

  • Висока ефективність. Вже через 10-14 днів після процедури пацієнти відмічають випадіння волосків;
  • Максимальна безпека. Методика є повністю безпечною для здоров’я, шкірного покриву та внутрішніх органів (за умови, що клієнт не має протипоказань);
  • Індивідуальний підхід. Перш ніж проводити процедуру, фахівець бере до уваги особливості волосяного покриву та шкіри кожного клієнта, його самопочуття та стан здоров’я загалом;
  • Мінімальна тривалість. Як правило, лазерна епіляція триває від 10 хв до 1-1,5 год. Все залежить від того, на якій конкретно частині тіла проводитиметься процедура;
  • Відсутність побічних ефектів. Використання сучасного обладнання повністю виключає будь-які небажані наслідки.

І  тут потрібно одразу ж наголосити, що лазерна епіляція хоча і є ефективною і безпечною, проте надважливим моментом є те, де і в кого ви проходитимете цю процедуру. Оскільки від професіоналізму фахівця і якості обладнання, яке він використовує, залежить не тільки результат роботи, але й здоров’я пацієнта. Тому, важливо обирати тільки надійні та сертифіковані косметологічні центри, щоб уникнути небажаних наслідків.

Як підготуватись до процедури

Загалом, фахівці радять перед проходженням процедури не користуватися кремами та іншими засобами, що містять спирт (за 3 дні), за два тижні до епіляції не засмагати на сонці чи в солярії, а також не приймати антибіотики груп фторхінолони, сульфаніламіди та тетрацикліни.

Крім того, обов’язково переконайтесь, що у вас відсутні протипоказання до проведення процедури даної методики – наприклад, шкірні чи онкологічні захворювання. Не варто проходити лазерну епіляцію вагітним та жінкам в період лактації.

*реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: