На будівництво ЦНАПу в Дрогобичі виділять ще 15 мільйонів

_1615990458_613x321.7024_3_0_nw
Візуалізація: ЛОДА

З державного фонду регіонального розвитку України (ДФРР) залучать додаткових 10 мільйонів гривень на будівництво ЦНАПу в Дрогобичі, яке стартувало у 2018 році.

Загалом, повідомляють у департаменті економічної політики Львівської ОДА, вартість проєкту становить понад 33 мільйони гривень.

ЦНАП буде на вулиці Бориславській у Дрогобичі.

Його будівництво розпочали ще у 2018 році, на що загалом з державного, обласного та місцевого бюджетів скерували понад 7 млн грн. За ці кошти провели земляні роботи, залили фундамент майбутньої будівлі, вимурували стіни першого поверху та провели його перекриття. Також підвели мережі каналізування. У 2021 році планують залучити 10 млн грн з державного фонду регіонального розвитку та 5 млн грн з місцевого бюджету для продовження робіт.

«Загалом ж проєкт передбачає будівництво двоповерхової будівлі, де на 1-му поверсі серед приміщень буде рецепція та зал очікування з дитячою зоною, зал обслуговування абонентів (фронт-офіс), громадська приймальня (бек-офіс), система електронної черги. На 2-у поверсі розмістять два конференцзали, зал для коворкінгу та технічні приміщення», - нагадують у відомстві.

За даними Мінрозвитку громад і територій, усі ЦНАПи, які отримають фінансування, стануть не просто місцями, де можна отримати державні послуги, а своєрідними офісами тергромад.

У ЦНАПі в Дрогобичі працюватиме коворкінг. Також для облаштування закуплять необхідне обладнання та проведуть благоустрій території з улаштуванням тимчасових автомобільних стоянок. ЦНАП відповідатиме вимогам інклюзивності, тут перебачать безперешкодний доступ з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Там додають також, що запуск ЦНАПу дозволить створити понад 30 нових робочих місць.

Нагадаємо, шість Центрів надання адміністративних послуг  в Україні цього року отримають фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: